#Labbbs
|

LabsBibliotecarios és un projecte en col·laboració entre la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària (Ministeri de Cultura i Esport) i Medialab Prado (Ajuntament de Madrid). El seu objectiu és reforçar la idea de la biblioteca com un espai d’encontre de la ciutadania per al desenvolupament de projectes

Des de 2017 treballem en la unió de biblioteca i participació ciutadana. En 2020 vam crear el projecte Laboratoris Ciutadans Distribuïts: innovació ciutadana en biblioteques i altres institucions culturals amb l’objectiu d’oferir una formació de qualitat i gratuïta a persones i institucions que vulguen organitzar un laboratori i recolzar la seua posada en marxa. En el pilot, desenvolupat entre setembre i desembre de 2020, 3.000 persones es van apuntar al curs de formació i es van dur a terme 76 laboratoris per tot el món.

Arran del bon acolliment, decidim fer un pas més i crear aquest web, que servirà per a documentar tots els laboratoris que es posen en marxa gràcies aquest projecte i que permet la creació d’una comunitat que pot relacionar-se a través del fòrum.

Participa

El funcionament del web de labsbibliotecarios.es és extremadament senzill. Crea un compte i participa pujant un Laboratori. En enviar-ho serà rebut per l’equip dels LABBBS i rebràs una notificació quan siga aprovat. A partir d’ací podràs començar amb la difusió del teu Laboratori de forma oficial. A més en obrir el teu compte ací automàticament se t’obrirà una en el Fòrum.

CONNECTA

En el moment que et registres en labsbibliotecarios.es automàticament es crea un compte amb el mateix correu electrònic en el Fòrum dels LABBBS. Des d’ací podràs interactuar amb la resta de participants.

INSPIRA'T

CONEIX ELS LABORATORIS I PROJECTES REALITZATS

No results found.

¿qué quieres encontrar hoy?

Ir al contenido