LabsBibliotecarios és un projecte en col·laboració entre la Sotsdirecció General de Coordinació Bibliotecària (Ministeri de Cultura i Esport) i Medialab Prado (Ajuntament de Madrid). El seu objectiu és reforçar la idea de la biblioteca com un espai d’encontre de la ciutadania per al desenvolupament de projectes.

Des de 2017 treballem en la unió de biblioteca i participació ciutadana. En 2020 vam crear el projecte Laboratoris Ciudadanos Distribuïts: innovació ciutadana en biblioteques i altres institucions culturals amb l’objectiu d’oferir una formació de qualitat i gratuïta a persones i institucions que vulguin organitzar un laboratori i recolzar la seva engegada. En el pilot, desenvolupat entre setembre i desembre de 2020, 3.000 persones es van apuntar al curs de formació i es van dur a terme 76 laboratoris per tot el món.

En vista del bon acolliment, decidim fer un pas més i crear aquesta web, que servirà per documentar tots els laboratoris que s’engeguin gràcies a aquest projecte i que permet la creació d’una comunitat que pot relacionar-se a través del fòrum.

Participa

El funcionament de la web de labsbibliotecarios.es és extremadament senzill. Crea un compte i participa pujant un Laboratori. En enviar-ho serà rebut per l’equip dels LABBBS i rebràs una notificació quan sigui aprovat. A partir d’aquí podràs començar amb la difusió del teu Laboratori de forma oficial. A més en obrir el teu compte aquí automàticament se t’obrirà una en el Fòrum.

Laboratorios con convocatoria abierta a proyectos o colaboradores

CONNECTA

Al moment que et registres en labsbibliotecarios.es automàticament es crea una compta amb el mateix correu electrònic en el Fòrum dels *LABBBS. Des d’aquí podràs interactuar amb la resta de participants.

INSPÍRATE

CONOCE LOS LABORATORIOS Y PROYECTOS REALIZADOS

¿qué quieres encontrar hoy?

Ir al contenido